Ráj veteránů - inzerce veteránů
Reklama:    Grily Campingaz     |     Army shop     |     Sportovní vozy     |     Ráj veteránů     |     Vaše reklama zde?

 

 

 

( Váš banner zde? )

logo

zásady ochrany osobních údajů

Vyhledávání
Značka:
Model:
Karoserie:
Rok výroby:   
Výkon [kW]:   
Cena od: do:
Text:
Palivo:
Převodovka:
Pohon kol:
Najeto do:
Kraj:

(Více) (Méně)        

Hlavní menu
+ vložit auto +
Ráj aut
novinky v nabídce
katalog prodejců
rady při koupi
podpořte nás
napište nám
Přihlášení do systému
Login:
Heslo:


( zapomenuté heslo? )

+ registrace +


Partneři
Sportovní vozy - inzerce sportovních aut Ráj veteránů - inzerce veteránůužitečné odkazy
vážné nehody
zábavné hry
software pro prodejce
statistika webu

Právě jste si koupili auto a hledáte povinné ručení srovnání? Stačí si vše srovnat u Porovnej24.cz

Potřebujete porovnat havarijní pojištění? Využijte náš nástroj.

Porovnat mužete také povinné ručení snadno a rychle online.

Nejlevnější povinné ručení od Uspory.cz.

Vytvořte si vlastní webové stránky Online – Saywebpage

Získejte obratem nabídku na výměnu čelního skla.

Komplexní tvorba webových stránek Brno – stránky na míru.

Povinné ručení online

Povinné ručení na váš vůz online a během pár minut.

Povinné ručení kalkulačka na auto nové i ojeté.


( Vaše reklama zde? )


Články
Co přesně jsou brzdové kotouče?
Jak fungují zapalovací svíčky?
Vyberte si kompresor pro svoji dílnu
další články
Doporučujeme prodejce

JS Autocentrum s.r.o.

MOTOR HOLDING a. s.

VIP CAR s.r.o.


Ráj aut (www.rajaut.cz) je inzertní portál provozovaný fyzickou osobou - Ing. Lukáš Hák, Kladská 725/3, Jihlava, 586 01, IČ 869577831, dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů


1) Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.


2) Pro účely užívání služby portálu Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání portálu (email, telefon, IP adresa, cookie, popisné a fakturační údaje u plateb). Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro inzertní služby, na jejímž základě Inzerent a Zájemce využívají služby portálu.


3) V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.


4) Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli zprávy ohledně chodu portálu a správy inzerátů.


5) Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají. Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.


6) Na adrese lze požádat o vymazání získaných osobních údajů.









 

© 2010-2022   Ráj aut   |   kontakty   |   nápověda   |   nabídka reklamy   |  




Hledáte nejlevnější autopůjčovnu? Auto Vám půjčí krátkodobě i dlouhodobě autopůjčovna taggart.cz Praha za nejlepší ceny v ČR!



zásady ochrany osobních údajů - Ráj aut | Prodej, bazar


Pozor Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají.
Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.
Pozor

Skladové vozy v České republice



TOPlist