Ráj veteránů - inzerce veteránů
Reklama:    Grily Campingaz     |     Army shop     |     Sportovní vozy     |     Ráj veteránů     |     Vaše reklama zde?

 

 

 

( Váš banner zde? )

logo

zásady ochrany osobních údajů

Vyhledávání
Značka:
Model:
Karoserie:
Rok výroby:   
Výkon [kW]:   
Cena od: do:
Text:
Palivo:
Převodovka:
Pohon kol:
Najeto do:
Kraj:

(Více) (Méně)        

Hlavní menu
+ vložit auto +
Ráj aut
novinky v nabídce
katalog prodejců
rady při koupi
podpořte nás
napište nám
Přihlášení do systému
Login:
Heslo:


( zapomenuté heslo? )

+ registrace +


Partneři
Sportovní vozy - inzerce sportovních aut Ráj veteránů - inzerce veteránůužitečné odkazy
vážné nehody
zábavné hry
software pro prodejce
statistika webu

Právě jste si koupili auto a hledáte povinné ručení srovnání? Stačí si vše srovnat u Porovnej24.cz

Potřebujete porovnat havarijní pojištění? Využijte náš nástroj.

Porovnat mužete také povinné ručení snadno a rychle online.

Nejlevnější povinné ručení od Uspory.cz.

Vytvořte si vlastní webové stránky Online – Saywebpage

Získejte obratem nabídku na výměnu čelního skla.

Komplexní tvorba webových stránek Brno – stránky na míru.

Povinné ručení online

Povinné ručení na váš vůz online a během pár minut.

Povinné ručení kalkulačka na auto nové i ojeté.


( Vaše reklama zde? )


Články
Online autobazary vtrhly na trh jako vichřice
Jak vybrat ty správné pneumatiky: Tyto 3 aspekty rozhodují
Jak se zbavit hluku v kabině automobilu
další články
Doporučujeme prodejce

JS Autocentrum s.r.o.

MOTOR HOLDING a. s.

VIP CAR s.r.o.


Ráj aut (www.rajaut.cz) je inzertní portál provozovaný fyzickou osobou - Ing. Lukáš Hák, Kladská 725/3, Jihlava, 586 01, IČ 869577831, dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů


1) Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.


2) Pro účely užívání služby portálu Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání portálu (email, telefon, IP adresa, cookie, popisné a fakturační údaje u plateb). Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro inzertní služby, na jejímž základě Inzerent a Zájemce využívají služby portálu.


3) V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.


4) Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli zprávy ohledně chodu portálu a správy inzerátů.


5) Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají. Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.


6) Na adrese lze požádat o vymazání získaných osobních údajů.









 

© 2010-2021   Ráj aut   |   kontakty   |   nápověda   |   nabídka reklamy   |  




Hledáte nejlevnější autopůjčovnu? Auto Vám půjčí krátkodobě i dlouhodobě autopůjčovna taggart.cz Praha za nejlepší ceny v ČR!



zásady ochrany osobních údajů - Ráj aut | Prodej, bazar


Pozor Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Využíváme reklamní systém společnosti Internet BillBoard, zde naleznete jaké informace se zpracovávají.
Jak společnost Google nakládá s osobními údaji v reklamních službách v rámci nařízení GDPR se dozvíte zde.
Pozor

Skladové vozy v České republice



TOPlist